• Защо да затъмним стъклата на колата ?
Защо да затъмним стъклата на колата ?

Защо да затъмним стъклата на колата ?


05.04.2019

ТРЕТИТЕ ПРИЧИНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ ПРЕДВИД ПРИ ЗАТЪМНЯВАНЕ СТЪКЛАТА НА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА
Повечето хора обичат колите си. Това не е просто начин за превозване , а разширяване мирогледа на личността , която го управлява. Независимо дали шофирате най-новия спортен автомобил или старата си кола , те могат да бъдат еднакво подобрени със затъмнен нюанс на стъклата . Питате се как така ? Тази статия ще даде трите най-важни причини, заради които трябва да помислите за тониране на стъклата на вашето превозно средство.
Затъмнените автомобилни стъкла подобряват външния вид . Чудили ли сте се някога , защо много производители на автомобили в рекламите си пускат коли със затъмнени стъкла ? Това е така, защото те разбират, че линиите на автомобила се виждат по-добре и външният им вид се подобрява, когато стъклата са леко тонирани . Ако не сте забелязали , обърнете внимание на списанията и автомобилните реклами. Ще видите, че много от тези превозни средства ще имат тонирани прозорци. Така че, вземете идея от автомобилните дизайнери. Външният вид на вашия автомобил ще бъде подобрен в резултат на затъмняването на стъклата . Моля, обърнете внимание: Вие трябва да прегледате законите относно нюанса на стъклата на автомобила във вашата държава, за да разберете какво е позволено . За справка кликнете ТУК https://www.uab.org/%D0%9A%D0%90%D0%A2-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%…/ .
Затъмняването на стъклата на автомобила подобрява комфорта - директното слънце може да направи интериора на автомобила изключително горещ дори и в по-хладните дни на годината. Модерните фолиа за стъкла Global Window Film могат драстично да намалят количеството топлина, което се оставя да влезе в автомобила през стъклото. В допълнение, когато стъклата са затъмнени , може да се намалят досадните отблясъци, които могат да бъдат проблем през цялата година. Крайният резултат е, че вътрешността на вашия автомобил ще бъде по-удобно място с инсталирано качествено фолио Global Window Film .
И ТАКА - ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ
**Затъмнение на стъклата на автомобила
**Защита на интериора на автомобила
**Защита на кожата Ви
Ние всички разбираме отрицателното въздействие, което слънчевите ултравиолетови лъчи могат да имат върху кожата ни, но те също могат да причинят увреждане на вътрешните повърхности на вашия автомобил. Добрата новина е, че модерните Global Window Film фолиа за стъкла обикновено блокират 99% от слънчевите вредни UV лъчи да преминават през стъклото. Всъщност фондацията за рака на кожата определя фолиото за стъкла като един от основните начини, с които можете да се излагате с безопасност на слънцето, докато пътувате в превозно средство. Така, фолиата от марката Global Window Film ви позволяват да се наслаждавате напълно на слънцето, без да се притеснявате за автомобила или кожата си.
Надяваме се, че сте намерили информацията в тази статия за полезна, ако смятате, да затъмните стъклата на превозното средство или ако са вече затъмнени .
Ако искате да получите повече информация за нюанса на стъклата на автомобила, щракнете ТУК http://www.bkcommerce.eu/.
Ако имате някакви въпроси и бихте искали да говорите с някого, свържете се с някой от нашите професионалисти в Global Window Film , за да насрочите безплатно, без задължение консултация и оценка .

Нагоре
BK Commerce Facebook
Share This