• PPF / Paint Protection Film -цена без ДДС квм
PPF / Paint Protection Film -цена без ДДС квм

PPF / Paint Protection Film -цена без ДДС квм


74.17 лв.

 

PPF (Фолио за защита на боята) от FUSION
PPF Fusion защитното фолио е изработено от високоеластичен термопластичен полиуретанов филм с висока устойчивост на абразия.

PPF Fusion е фолио, предназначено да защитава работата с боя върху автомобили, автобуси, мотоциклети и др., Включително части като фарове, брони, огледала и други части на превозното средство, които търпят най-много щети от камъни и чакъл на пътя.

Изключително гъвкаво полиуретаново фолио с дебелина 120 микрона, което е силно устойчиво на камъни, чакъл, агресивни химикали, абразия и дори на незначителни въздействия от пътнотранспортни произшествия. Високоустойчивите свойства на фолиото помагат да се предпази боята на автомобила от повреди.

Фолиото е напълно прозрачено, а специалното лепило има силни адхезивни свойства. Фолиото е силно устойчиво на различни опасности като UV лъчи и съдържа неръждаем полимер, който предотвратява корозията. Фолиото има високо гланцово покритие, напълно прозрачено е, не пожълтява, не оцветява и не променя цвят или външен вид.

Фолиото е направено изключително гъвкаво и с лепило, което позволява по-бърз и лесен монтаж, дори върху трудни, извити участъци. Фолиото може да  се нанася мокро и студено  и дори да не се нагрява за монтаж.

Предимства на PPF Fusion

  • Висока прозрачност и издръжливост, може да се използва и като защита на фаровете
  • Високо гланцово покритие, устойчивост на абразия
  • Устойчивост на UV лъчи - устойчиво е на цвят, не пожълтява и не се оцветява с течение на времето
  • Лесно за инсталиране дори върху извити повърхности - не оставя отпечатъци или гънки
  • Лепилото съдържа антикорозивен полимер
  • Дълготрайна издръжливост (физичните свойства на полиуретаните са постоянни и стабилни)

Почистване и поддръжка

Тъй като фолиото е направено от 100% алифатен уретан, не е необходима специална защита или поддръжка. Не използвайте горещ восък върху това фолио, тъй като може да причини повреда!

 

Нагоре
BK Commerce Facebook
Share This