• За нас

Би Кей Комерс   от  2009 г. е  изключителен представител за България на световноизвестна американска компания и най-голям производител с водещи технологии на покрития за специални цели в светa   GLOBAL  .  Фолиото за стъкла GLOBAL  се произвежда по най-новата НАНО технология. Нашите експертизи и мострите от продуктите са приложими на различни пазари по целия свят, като отбрана, аеронавтика, медицина, автомобилен инженеринг и др.   

Стъклото често е най-слабото място в една сграда, то може да бъде атакувано от крадци, вандали или засегнато от бури. GLOBAL фолията за сигурност и безопасност,  се проектират и тестват според световните стандарти AIMCAL, ASHRAE и според Европейските BS, DIN EN 356 и DIN EN 1036 / Държавен вестник бр. 70 /.

Ако стъкло с поставено фолио GLOBAL е обект на експлозия, силна атака или случаен удар, то ще се напука или дори счупи, но ще остане на място, залепено от фолиото и няма да  се разпадне. Фолиата са изработени по специална новоразработена НАНО формула включваща прозрачен полиестер с висока степен на издръжливост и силно активна лепилна система. Фолиото GLOBAL повишава устойчивостта на стъклото и то се превръща в обезопасена, защитена и надеждна преграда срещу взлом, взрив или каквато и да е проява на вандализъм. Всеки продукт е проектиран и разработен със специални характеристики на специфичното му приложение – от това да задържи счупеното стъкло, до “ hi-tech “ рефлективни системи, матови до отразяващи дневната светлина продукти. В допълнение намалява ефекта от електромагнитното подслушване, както и ефекта на други електроманитни излъчвания върху чувствтелното електронно оборудване.

Нагоре
BK Commerce Facebook
Share This